Рішення про акредитацію


Головна Про УЄТС Рішення про акредитацію

 

Маємо гарну новину, яка є результатом попередніх кроків з мирного часу, і водночас підбадьоренням рухатись вперед, попри всі виклики.

 

УЄТС отримала офіційне рішення акредитаційної асоціації European Council for Theological Education (ECTE), що підтверджує акредитований статус УЄТС, як школи, та повну акредитацію 4 програм до наступного підтвердження у 2027 році.

 

Акредитаційний візит відбувся в листопаді 2021, але офіційне рішення приймається радою. Саме про це офіційне рішення нас і сповістили.

 

Також у листі, колектив асоціації висловив слова підтримки та надії: «Вітаємо вас від ECTE в ці складні часи – наші серця сповнені туги за Україну. Ваше служіння як сім’ї УЕТС в умовах війни – це маяк світла та надії».

 

У самому рішення зауважено: «Вітаємо вас і вашу команду з добре виконаною роботою! Акредитаційна комісія ECTE тепло оцінює школу як виняткову у досягненні своїх намірів у сфері богословської освіти. Особлива похвала висловлюється висококваліфікованому викладацькому складу зі значною орієнтацією на практику. Ми заохочуємо вас поділитися відзнаками експертів, зазначених у звіті про акредитаційний візит, з усією командою УЕТС.

 

Дякуємо за теплу зустріч команди ECTE та дух співпраці та прозорості, який пронизував увесь візит».

Аполітичність, що вбиває

  Сьогодні багато українці очікують опозиційної реакції від російських християнських лідерів,...

Детальніше

Божа кара чи людська кривда?

  «Бог карає Україну…» – на жаль, з початку війни я чув цю фразу не лише від...

Детальніше

Євангеліє проти “русского мира”

  Уже ні для кого не таємниця, що за агресією Російської Федерації та путінським правлінням...

Детальніше

Підпишіться на новини