Життя та служіння семінарії


Головна Про УЄТС Життя та служіння семінарії

 

Ми неймовірно вдячні кожному, із ким ми можемо поділитися своїми серцями в цей скрутний для нашої країни час. Ми вдячні замолитви і посильну підтримку. І ось останні новини з життя та служіння семінарії.

 

Доставивши десятки тон гуманітарної допомоги до Бородянки, Бучі, Горенки, Сум, Чернігова, Слов’янська та Краматорська, а також інших звільнених від загарбників міст і сіл нашої країни, наступного тижня наші волонтери планують вирушити з тією ж метою до Харкова, який давно потерпає від регулярних обстрілів. Ми разом стоїмо в молитві про безпеку команди та людей, яким наші волонтери будуть служити в цьому місті.

 

З огляду на відсутність студентів на території семінарії, наші кухарі переорієнтували свої зусилля на випікання хліба та підготовку продуктових наборів (щоразу близько 300) для мешканців віддалених сіл у Київській області, більшість із яких становлять нужденні люди похилого віку. Молімося разом за це місіонерське починання.

 

p2 копжоілжмодия 2

 

Окрім цього, минулого тижня ми знову почали годувати нужденних у нашій їдальні. Що важливо, так це те, що, обідаючи разом із викладачами та співробітниками семінарії, місцеві жителі з Києва та довколишніх сіл отримують не лише гарячу їжу, а й психологічну та душеопікунську підтримку, яку вони так потребують. Ми цілеспрямовано взяли на себе зобов’язання не залишити нікого з них фізично чи духовно голодними.

 

p2 копия тмдо2

 

Наразі триває шеститижневий курс підготовки непрофесійних консультантів, який ми розпочали два тижні тому. Призначений цей курс для церковних служителів та волонтерів, які часто виявляються першими, кому доводиться допомагати і вислуховувати людей, постраждалих внаслідок воєнних дій. Ми молимося зараз за усіх слухачів цього курсу, аби Господь їх усіх використовував для полегшення страждань українського народу.

 

p2 кобопслрчия 2

 

Попри усі виклики воєнного часу та супутні обставини Українська євангельська теологічна семінарія продовжує звершувати свою місію, яка полягає в підготовці національних лідерів церков та служінь, причому не лише в Україні. Наші студенти денного відділення і студенти заочної форми, які зараз навчаються онлайн, а також студенти-богослови у Центральній Азії зараз складають чергову сесію.

Гуманітарна місія на Сході

  Наступне наше свідоцтво про гуманітарну поїздку на Схід України, яку звершили наші...

Детальніше

Служіння спільноти УЄТС під час війни

  Війна триває вже місяць. Вже місяць український народ мужньо протистоїть нападнику. Ми...

Детальніше

Служіння в умовах війни

  Продовжуємо ділитися свідченнями студентів Української євангельської теологічної семінарії....

Детальніше

Підпишіться на новини