Місія в стінах УЄТС і за її межами


Головна Про УЄТС Місія в стінах УЄТС і за її межами

 

До семінарської їдальні за гарячою їжею приходить дедалі більше людей… Для нас це чудова нагода задовольнити не лише їхні фізичні, а й духовні потреби. Наші співробітники та студенти-волонтери не лише розділяють їжу з нужденними місцевими жителями, а й знайомляться з ними, вислуховують і надають душеопікунську підтримку, якої ті так потребують.

 

photo_2022-06-09 10.37.24

 

Ми продовжуємо тричі на тиждень доставляти хліб, спечений руками наших кухарів, а також загальні продуктові набори до віддалених сіл у Київській області, які нещодавно перебували під окупацією. Наші волонтери роздають продукти харчування нужденним, а також спілкуються з ними і надають необхідну духовну підтримку.

 

photo_2022-06-08_10-42-09_1

 

Учора волонтери із церков західної України почали зводити новий дах над господарськими спорудами семінарії, у які влучило кілька снарядів російської реактивної артилерії. Відновлювальні роботи будуть тривати щонайменше 10 днів.

 

photo_2022-06-09 10.33.44

 

Попри усі виклики війни УЄТС продовжує звершувати свою основну місію з підготовки компетентних служителів як в Україні, так і за кордоном. Наші студенти як очної та заочної форм навчання наразі навчаються в режимі онлайн, студенти-богослови із Центральної Азії складають свою чергову сесію.

 

Продовжується поточний короткостроковий курс з підготовки непрофесійних консультантів, який призначений для церковних служителів та волонтерів, які часто опиняються в ситуації, коли їм доводиться першими вислуховувати і надавати допомогу людям, постраждалим внаслідок воєнних дій.

 

photo_2022-06-08_10-41-38_1

 

Вже розпочато вступну компанію на новий навчальний рік. Обставини, пов’язанні з економічною ситуацією в країні, а також активним залученням багатьох християн до служіння допомоги постраждалим внаслідок війни вимагають від нас прийняття низки важливих рішень. Зокрема, ми працюємо над відкриттям нових заочно-дистанційних програм для пасторів, що мають на меті допомогти їм впоратися з викликами служіння у воєнний час.

Життя і служіння семінарії в умовах війни

  Завершується вісімнадцятий день війни й третя неділя, коли багато помісних церков в Україні...

Детальніше

Життя та служіння семінарії

  Ми неймовірно вдячні кожному, із ким ми можемо поділитися своїми серцями в цей скрутний для...

Детальніше

Служіння спільноти УЄТС під час війни

  Війна триває вже місяць. Вже місяць український народ мужньо протистоїть нападнику. Ми...

Детальніше

Підпишіться на новини