Анна Гайдар

Основною причиною мого вступу до УЄТС було бажання побудувати своє життя на міцному фундаменті, зрозуміти, у що я вірю, вкорінитись у своїх принципах та стилі життя, зміцнитись у своїй вірі та зрозуміти, чи хочу я з цим пов’язувати своє життя.  


Під час навчання на мене найбільше вплинув соціум, у якому я знаходжусь, і стосунки, які тут будуються. Це й спілкування з викладачами, які допомагають зрозуміти краще себе та предмети, які ми вивчаємо, і група, тому що це люди, з якими ти майже весь час. Ти намагаєшся правильно комунікувати, особливо коли ти староста, вирішувати конфлікти, підтримувати дружню атмосферу. Люди допомагають виявляти твої сильні й слабкі сторони та виконувати Божу місію – любити ближнього. 


Найбільше в пам’ять врізалися пари: усі предмети дуже цікаві й актуальні в моєму житті. Вражає поява розуміння того, наскільки в Біблії все пов’язано, та як можна слідувати шляхами, які там відкриваються – ось що залишило найбільший відбиток. 


Оскільки я є лідером підліткового, то активно використовую всі здобуті знання в своєму служінні. Я можу коректно відповідати на запитання та розповідати їм про Христа, а також бути хорошим наставником чи душеопікункою.

Підпишіться на новини