Владислав Печенюк

Я вирішив навчатись в УЄТС, тому що відчув поклик Бога продовжувати навчання саме в цьому закладі (уже мав одну освіту за спиною). Дуже тішуся, що зробив саме такий вибір, і ще жодного разу не пошкодував про це рішення. Навчаючись тут, я здобув не лише практичні навички, але й помітив значні зміни в моєму світогляді та характері.

 

Найбільше на мене вплинуло ставлення до студентів з боку працівників і вчителів семінарії, які стали для мене справжнім прикладом та авторитетом, навчили приймати правильні рішення й вірити в себе. Коли бачиш таке ставлення, з’являється мотивація рости й бути кращим у тій справі, яку робиш, служити Богу всім серцем та любити людей.

 

Особливо мені сподобалось атмосфера, що панує тут, цікаві пари, різні події та івенти, ранкові й вечірні молитви, спілкування зі студентами – цей список можна продовжувати ще довго. Дуже радий, що в семінарії можу відчувати себе, як вдома, та бути частиною спільноти УЄТС.

 

Здобуті навички й знання використовую в усіх сферах свого життя, особливо в служінні поклоніння, до якого бачу певне покликання від Бога. Тішуся, що можу з радістю ділитись своїми навичками й знаннями з іншими та бути корисним на будь-якому місці. Кафедра Музичного служіння та богослов’я дає змогу розвиватися в двох, тісно пов’язаних між собою сферах, які допомагають мені більше розуміти всі аспекти поклоніння й застосовувати їх у моєму служінні.

 

Підпишіться на новини