Олена Дулєпа

Чому я вирішила навчатись в УЄТС? Щоб утвердити своє покликання та обрання (2 Петр. 1:10). Я розпочала свою християнську освіту в коледжі Святого Якова в Києві в 1993–1994 рр., як тільки з’явилась така можливість. Про УЭТС дізналась від першого ректора семінарії Анатолія Глуховського, який був пастором церкви «Віфанія», куди я, мій чоловік та діти прийшли в 1996 р. Анатолій Володимирович дуже любив УЄТС і хотів, щоб усі члени церкви навчалися тут. Але тоді я мала сім’ю та маленьких дітей, тому не могла присвятити себе християнській освіті. Тож коли прийшов певний час, за підтримки мого пастора Гулея Віктора Івановича й моєї подруги Валентини Зимовської, я вирішила навчатися. УЄТС – саме вона й тільки вона. 

 

Що на мене більше всього вплинуло під час навчання? Кожен день в УЄТС – це маленьке диво для мене. Кожен викладач, кожен студент, кожен працівник, територія семінарії – усе наповнено Божою присутністю. Я хотіла би подякувати Павлу Львовичу Горбунову за предмет «Навички дослідження» та книгу Ернеста Дімнета «Искусство думать».  Я дуже вдячна Сергію Леонідовичу Флюгранту за  предмети «Герменевтика» та «Гомілетика». На мене дуже вплинули своєю доброзичливістю, людяністю й гарним викладанням предметів Олег Володимирович Борноволоков та Родислав Іванович Тацюн.

 

Що мені особливо сподобалось під час навчання? Бачити й чути людей, які люблять і шукають Бога. Класно було робити презентацію зі «Вступу до Старого Завіту» та готувати пояснювальну проповідь.

 

Як я використовую знання та навички, що отримали в семінарії? Я насолоджуюсь навчанням в семінарії та ділюсь своїми враженнями з членами церкви «Віфанія» й з моїми дітьми та друзями, родичами і колегами, які знають, що навчаюсь в семінарії. 

Підпишіться на новини