Андрій Зайцев

Для мене семінарія стала не просто місцем, де я отримав духовну і музичну освіту, а домівкою! Домівкою, у яку я можу приходити в будь-який час: коли добре й коли погано. І я знаю, що тут завжди буде з ким поділитися своїми переживаннями.

 

Знання, які я отримав, – неоціненні та застосовувані в служінні на 100% у будь-якому місці, де б я не був. Я завжди знаходжу можливість поділитися ними та розповісти про семінарію.

 

Також за три роки я дізнався та навчився багатьох речей у музичній сфері, а тепер боюся втратити. Адже починаєш цінувати надбане тільки тоді, коли розумієш, що ніхто не буде тобі нагадувати — ти сам повинен покращувати свої навички.

 

Семінарія – це місце зміни твоїх цінностей і місце нових знайомств. Ти ніколи не знаєш, через кого буде працювати Бог у твоєму житті – іноді це можуть бути люди, з якими ти взагалі ніколи не спілкувався. УЄТС – це місце пізнання нового, набуття життєвих навичок і формування християнського ком’юніті. Місце, у якому тебе люблять і підтримують. Семінарія – це Домівка, де Бог по-особливому працює з кожним!

 

Підпишіться на новини