Ми отримали ліцензію від МОН


Головна Про УЄТС Ми отримали ліцензію від МОН

 

Друзі, ми з радістю ділимося чудовою новиною! 

 

Українська євангельська теологічна семінарія отримала ліцензію Міністерства освіти і науки України першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю (041) Богослов’я! Відтепер програма «Прикладне богословʼя» має офіційну державну ліцензію.

 

Ми вдячні Богу, що провів нас через цей нелегкий шлях до бажаного результату, та всій команді, яка здійснила колосальну роботу, щоб наші мрії стали реальністю. Особливу подяку за допомогу в цьому процесі висловлюємо Віталію Хромцю. Надзвичайно вдячні Тарасу Дятлику за його внесок у розвиток богословських навчальних закладів в Україні та в УЄТС зокрема. Вдячні всім працівникам факультету, які працювали над підвищенням якості освітнього процесу.

 

Також денна й заочна форми програми «Прикладне богословʼя», програма «Трансформуюче лідерство» та програма «Місія в сучасному місті» мають акредитацію від Європейської асоціації із забезпечення якості вищої освіти. Це свідчить, що можливості навчання, які пропонує Українська євангельська теологічна семінарія, відповідають європейським стандартам і рекомендаціям для вищої освіти.

 

Підпишіться на новини