Національне партнерство


Головна Про УЄТС Національне партнерство

 

 

Якщо ви хочете швидко подолати дистанцію, це найкраще робити самостійно, але, якщо ви прагнете дійти якомога далі, вам потрібна команда. Ми схиляємося до другої моделі, адже УЄТС — це простір для побудови спільноти та партнерства. Тому час від часу ми відвідуємо різні християнські події, щоб сформувати й налагодити нові звʼязки. Сьогодні хочемо розповісти про дві з них.

 

6–7 жовтня на території церкви «Нове життя» в місті Києві відбулася 29 виставка «Забезпечення дитячих служителів» від міжнародного дитячого благодійного фонду «Абетка життя»

 

«Абетка Життя» — це організація, яка допомагає створювати й поширювати творчі ресурси для виховання дітей, щоб вони дізнавалися, Хто такий Бог, полюбили Його та пішли за Ним. На виставці були присутні організації, які представляли різні матеріали для дитячих служителів, зокрема книги, настільні ігри, семінари тощо. Завдяки цій події віруючі можуть покращити власні служіння, сформувати партнерства та просто поспілкуватися з іншими християнами.

 

Під час заходу ми могли більше розповісти про наші навчальні програми, познайомитися та домовитися про співпрацю з деякими організаціями.

 

 

 

 

 

 

 

Також минулого тижня (18–19 жовтня) ми відвідали конференцію для директорів і завучів середньоосвітніх християнських шкіл, яку організував Міжнародний альянс для розвитку християнської освіти (МАРХО).

 

Місія МАРХО — сприяти професійному зростанню педагогів-християн за допомогою ресурсів, що спираються на християнський світогляд, та платформи для обміну досвідом. На конференції проводили семінари для підвищення кваліфікації викладачів, молитви, був час для спільного поклоніння й спілкування.

 

 

 

 

 

Ми раді, що мали можливість спілкуватися з представниками освіти, розповісти про нашу діяльність та сформувати нові партнерські стосунки.

 

 

 

 

Підпишіться на новини