Партнерство з Asbury Theological Seminary


Головна Про УЄТС Партнерство з Asbury Theological Seminary

 

 

18 жовтня 2023 року Українська євангельська теологічна семінарія підписала меморандум про співпрацю з Есберською теологічною семінарією (Asbury Theological Seminary).

 

Документ, який має на меті співпрацю в царині розвитку лідерства церкви через богословську освіту, підписали проректор з навчальної роботи Есберської теологічної семінарії д-р Грегг Окессон та ректор Української євангельської теологічної семінарії д-р Іван Русин.

 

 

 

 

 

 

 

Обидва заклади поділяють мету розширення Божого царства через богословську освіту, підтримуючи освітню, професійну та міжкультурну діяльність своїх студентів, викладачів та відповідних спільнот.

 

Співпраця між семінаріями передбачає спільне користування ресурсами та дослідження, візити науковців, викладання за обміном, спільні заняття й програми, а також партнерство у сфері заснування нових церков.

 

За словами д-р Окессона, «Есберської теологічна семінарія вітає партнерство з УЄТС. Я на власні очі бачив той вплив, який справляє українська семінарія, особливо в царині психологічного консультування. З нетерпінням чекаю на довгі роки плідного партнерства між нашими закладами».

 

 

 

 

 

 

 

«Для нас партнерство з Есберською теологічною семінарією є величезним благословінням, — прокоментував визначну подію д-р Іван Русин. — Викладацький склад семінарії в Есбері та їхній досвід допоможуть нам розширити та посилити місію УЄТС у сферах лідерства, консультування, місіології та заснування нових церков. Ця співпраця має надзвичайно велике значення в контексті служіння УЄТС українському народові під час війни, що триває». 

 

Есберська теологічна семінарія була заснована 1923 року та готує служителів за чотирма напрямками: тлумачення Біблії, консультування, місія і служіння, богослов’я й формування.

 

Вдячні Богові за таких чудових нових партнерів!

 

 

 

 

 

 

Підпишіться на новини