День Партнерства


Головна Блог День Партнерства

 

 

Сьогодні ми відзначали день Партнерства і Волонтерства в Українська Євангельська Теологічна семінарія. В цей день ми дякуємо Богу за всіх партнерів і волонтерів, які зробили внесок у розвиток семінарії та молимось за них. Осмислюємо, як ми можемо бути дотичними до партнерства для розвитку місії.

 

Студенти семінарії сьогодні розробляли свої стратегії, яким чином вони можуть знайти фінансування на дуже конкретне місіонерське служіння, яке відбувається на території семінарії, а саме — благодійні обіди для людей похилого віку. І якщо ви хочете допомогти студентам у цій добрій справі, то переходьте за посиланням

Ми мріємо про те, щоб культура партнерства і жертовності розвивалась в Україні все більше і більше. Від нас залежить, чи буде розвиватись місія, соціальні служіння, освіта, книговидання, творчі проєкти у нашій країні та за її межами.

Кожен з нас може зробити свій внесок у служіння церкви й трансформації суспільства. Найчастіше для цього не потрібен радикальний героїзм, достатньо мати вірність і постійність у маленьких кроках жертовності та праці.

Підпишіться на новини