Весняні сесії в УЄТС


Головна Про УЄТС Весняні сесії в УЄТС

 

Весна — насичений на події період. Окрім конференцій, активно тривало навчання. І сьогодні ми розповімо, які сесії відбувалися на території кампусу й онлайн протягом за ці три місяці.

 

 

Душепіклування та психологічне консультування

 

Протягом двох тижнів на предметі «Сімейне консультування» студенти програми «Душепіклування та психологічне консультування» вивчали: базові поняття психології сім’ї та шлюбу; формували вміння проводити діагностику родинних, дитячо-батьківських і подружніх взаємин, а також опановували, як здійснювати профілактичну й консультативну роботу із сім’єю методами сучасного сімейного консультування.

 

Під час предмета «Основи роботи з травмою» студенти вивчали основні принципи роботи в кризових ситуаціях; здобули навички діагностики й навчилися надавати першу психологічну допомогу при посттравматичному стресовому розладі та під час зіткнення з різними видами проблем поведінки людей у кризовій ситуації.

 

 

 

 

 

 

Арттерапія

 

Студенти програми «Арттерапія» знайомилися з новими арттерапевтичними методами: фільмотерапія, кавотерапія тощо. А на завершення сесії відбувся практикум «Артткалейдоскоп», де наші студенти змогли послужити своїми знаннями іншим людям.

 

 

 

 

 

Формування молодих лідерів

 

На програмі «Формування молодих лідерів» протягом весняних сесій студенти вивчали, що таке місія й контекст: досліджували соціальний контекст, сучасні комунікації та фандрейзинг у церковному служінні.

 

 

 

 

 

Трансформуюче лідерство

 

Студенти програми «Трансформуюче лідерство» під час предмета «Духовне формування» вивчали, що  духовність — це процес становлення цілісної особистості, а не позиція відмежування від матеріального світу чи фізичних потреб людини. Під час предмета «Фінансовий менеджмент» вивчали філософію грошей, основи фінансової грамотності, а також особливості управління фінансами в неприбуткових організаціях: як залучати фінанси (фандрейзинг), формувати бюджет, забезпечити прозорість і підзвітність тощо.

 

 

 

 

 

 

 

Майстерня соціального служіння

 

Також цієї весни ми розпочали ще один набір програми «Майстерня соціального служіння». Під час програми команди формували бачення проєкту, визначають цільову аудиторію, напрями служіння, навчаються фандрейзингу, написанню грантів і командній взаємодії.

 

 

 

 

 

 

 

 

Сімейне служіння та Консультування дітей і підлітків

 

На програмі «Сімейне служіння» студенти вивчали як формувати фінансовий бюджет сімʼї: бюджетування, витрати, заробіток та інвестування. Також вивчали сексуальні стосунки в шлюбі: погляд Слова Божого на їхнє призначення й особливості, коли та що говорити про сексуальність і стосунки між статями. 

 

На програмі «Консультування дітей і підлітків» студенти формували професійні знання й уміння в психотерапії дітей і підлітків, вчилися глибшого розуміння сутності різних підходів у психокорекції дітей і підлітків. Також розробляли проєкти з організації та розвитку альтернативних шкіл.

 

 

 

 

 

 

Практична психологія

 

На бакалаврській програмі «Практична психологія» під час весняної сесії студенти вивчали такі предмети: основи психотерапії, психологію конфлікту, експериментальну психологію, психологічне консультування при адикції, консультування людей з інвалідністю, богословська антропологія й харматологія, філософія, історія української культури.

 

 

 

Підпишіться на новини