З Різдвом Христовим!


Головна Про УЄТС З Різдвом Христовим!

 

В обставинах війни ми насправді цінні речі почали цінувати ще більше. Ми цінуємо присутність тих, хто розділяє з нами небезпеку й втрати в Україні. Ми цінуємо присутність тих, хто допомагає нам віднайти втрачене почуття дому, коли знаходимося на чужині. Ми цінуємо присутність тих, хто готовий іти пліч-о-пліч у боротьбі, служінні, у досягненні складних цілей. І ми цінуємо присутність один одного в нашому житті — присутність у єдності, небайдужості й співучасті навіть на відстані.

 

Але ще ціннішим є для нас богоявлення, коли Бог вирішив бути присутнім серед нас так близько, що став людиною. Серед загубленості, в окупації, в очікуванні надії збулося Господнє слово: «З нами Бог». Бог проявляє любов до нас Своєю присутністю, співчуває нашим слабкостям, бо подібно до нас був випробуваний в усьому, і пообіцяв бути з нами в усі дні до кінця віку. 

 

Шановні студенти, випускники та друзі спільноти УЄТС, вітаємо вас з Різдвом Христовим!

 

Бажаємо надії, миру, радості та любові в Божій присутності! Бажаємо вам розділяти цю присутність один з одним і являти її там, де вона найбільш потрібна!

 

Авторка: Ольга Кондюк, керівниця відділу комунікацій і розвитку УЄТС.

Підпишіться на новини