Візит студентів Київської православної богословської академії


Головна Про УЄТС Візит студентів Київської православної богословської академії

 

Минулого тижня в межах предмета «Історія та богослов’я протестантських деномінацій» до кампусу УЄТС завітали студенти 4-го курсу богословської програми Київської православної богословської академії (КПБА), яка розташована на території Михайлівського собору.

 

 

 

 

 

 

 

Співробітники УЄТС провели екскурсію територією кампусу, розповіли історію заснування нашої семінарії, показали, у яких умовах навчаються та живуть студенти, розповіли про гуманітарні проєкти. Також студенти КПБА дізналися про відмінності й подібності в проведенні богослужінь серед протестантських деномінацій.

 

 

 

 

 

 

 

Ось такими враженнями поділилися наші гості після екскурсії:

 

«Раніше я розумів, що ми — християни, ви — християни. Проте, всередині все одно було відчуття розділення й думки, що краще ми їх не будемо чіпати. Та ось після зустрічі розумію, що ми брати-християни, ми віримо в нашого Господа, Який любить і благословляє нас. Цього бажаю вам і всій нашій Україні», — студент 4 курсу КПБА диякон Михаїл Шевчук.

 

«Спілкуючись із вами, ми зробили багато приємних висновків. Також дуже хотіли б у майбутньому бути присутніми разом з вами на богослужінні. І звісно, запрошуємо вас відвідати Київську православну богословську академію. Щиро вірю, що такі зустрічі сприяють нашому обʼєднанню. Дякуємо за теплий прийом», — студент 4 курсу КПБА Олег Чабан.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ми тішимося, що мали можливість приймати студентів Київської православної богословської академії, адже такі зустрічі сприяють руйнуванню стереотипів щодо інших конфесій та єдності вірян.

 

 

Гуманітарна місія на Сході

  Наступне наше свідоцтво про гуманітарну поїздку на Схід України, яку звершили наші...

Детальніше

Євангеліє проти “русского мира”

  Уже ні для кого не таємниця, що за агресією Російської Федерації та путінським правлінням...

Детальніше

Життя і служіння семінарії в умовах війни

  Завершується вісімнадцятий день війни й третя неділя, коли багато помісних церков в Україні...

Детальніше

Підпишіться на новини